Flyttevask eller Byggvask

Ring Oss 45800066

Billig Flyttevask Oslo

Når man selger sin bolig kan det være deilig å slippe å vaske hus/leilighet selv. Vi har stor erfaring innen flyttevask, og  vi gir derfor garanti på flyttevask slik at du og megleren blir 100% fornøyd!

Vennligst gi oss beskjed om boligens størrelse i antall kvm, så sender vi dere et skriftlig tilbud på det.

Når man skal flytte er det mye man må tenke på. Man trenger å håndtere selve flyttingen, men i tillegg er det mye annet som skal ordnes i forbindelse med flytteprosessen. Man behøver ikke gjøre alt selv. I stedet kan man benytte seg av flyttevasktjenesten vår. Når du benytter deg av vår flyttevask så vil nedvask av leiligheten eller huset ditt garantert bli utført på en profesjonell og effektiv måte. Tjenesten kan benyttes i forbindelse med flytting, men du kan også velge å benytte deg av våre tjenester for hovedvask eller vask av leilighet. Tjenestene tilpasses dine behov, enten du ønsker privat flyttevask eller flyttevask for bedrift.

Flyttevask for private og bedrifter

Når du skal flytte bedriften din eller du skal flytte privat, så kan det være praktisk å overlate oppgaver du ikke har tid til eller ikke ønsker å utføre til andre. For eksempel kan du sette ut flyttevasken for å få bedre tid til andre oppgaver. Når du benytter oss til flyttevask eller til utvask, så kan du stole på at jobben blir utført i henhold til ønsker og at eier eller ny leietager blir fornøyd med resultatet. Hvis resultatet ikke er i henhold til dine spesifikasjoner, så vil vi følge dette opp slik at du kan overlevere leilighet eller bedriftslokale uten å bekymre deg for denne oppgaven. Vi tilbyr kun vår flyttevask i Oslo/Akershus. Trykk her tilfelle at du ønsker flyttevask i Bergen.

Benytt flyttevask med flytting

Når du flytter er det mye å gjøre i forhold til planlegging, pakking og for å klargjøre leilighet eller bedriftslokale slik at du kan benytte det som du ønsker. Man kan unngå at dette blir en stressende oppgave ved å overlate oppgaver til andre i stedet for å gjøre alle oppgavene selv. Tjenestene vi tilbyr inkluderer det du har behov for. Enten du ønsker å benytte deg av hjelp til selve flyttingen, til pakkingen eller til planlegging av flyttingen, så kan vi hjelpe meg med det du har behov for slik at prosessen gjennomføres raskt og effektivt.

Når du skal benytte deg av våre tjenester vil vi tilpasse tjenestene til dine behov slik at du kan få utført det du ønsker, enten det innebærer at vi utfører hele jobben for deg fra planlegging til gjennomføring av flyttingen og av flyttevask, eller du kan benytte oss til deler av oppgaven hvis du selv ønsker å utføre deler av jobben. For eksempel kan du benytte deg av våre tjenester for bil og sjåfør, eller du kan også bestille bærehjelp hvis du selv ønsker å stå for selve flyttingen. Flyttevasken kan utføres som utvask av leiligheten eller huset du flytter fra, og vi garanterer at de som skal overta leilighet eller hus får det de forventer slik at du kan konsentrere deg om de oppgavene du selv ønsker å stå for. Vi gjør den delen av jobben du ønsker at vi skal gjøre, og når du har bedt oss utføre den, så kan du stole på at den blir gjennomført i henhold til dine spesifikasjoner og at du ikke behøver å forholde deg til den oppgaven før den er fullført.

Flytting i Göteborg (Sverige) ? Trykk her!

Referanser

Flytte sentralt i Oslo

Fantastisk utført jobb. Veldig effektive, høflige og profesjonelle til en god pris. Vi anbefaler disse på det sterkeste og kommer absolutt til å benytte de igjen selv! Tommel opp!:)

Kristian

Flyttebyrå – Fra 1386 Asker til 1389 Heggedal – 101-150m² – 10.09.2019

Bra utført, møtte opp til avtalt tid, og pris som avtalt. Veldig høflige og effektive arbeidere.

Øyvind Gjerde

Flytte

De var veldig flinke og trivelige. De som kom når de skulle og var så hyggelige. Flyttingen gikk kjapt unna! Veldig fornøyd! Kan trygt anbefales! ????

Ragni Katarina Bolstad Rustad

Hasteoppdrag! Lite flyttelass fra Ingierodden til Kolbotn sentrum

Fenomenal innsats!! Jobben ble gjort unna på 3 timer. De ordnet flyttevask i samme slengen. Rimelig på pris på begge deler. Anbefales!

TORDIS Eiksund

Flyttebyrå anbefales

Kom på tiden, satte igang umiddelbart. Jobbet jevnt og trutt i 5 strake timer uten pause. Imponerende! God pris og ypperlig kvalitet på jobben. Hadde alt som trengtes for ivareta litt dyrebare ting. Snakket engelsk, men det var null problem. Anbefales!

Daniel Sæves Olsen

Flyttebyrå

Veldig fornøyd med både flytting og vask utført av Riktig Valg AS. Kan trygt anbefale dem!

Kari Tyssen

Flytte leilighet Torshov til hus Risløkka

God og forsiktig flytting. Kom i rett tid, og leverte en utmerket flyttetjeneste. Bestilte også flyttevask her, og den var også utført svært godt. Fikk fastpris, og de leverte varene.

Magne Løksa

Flytte

Veldig flinke, effektive og hyggelige folk. Flyttingen fikk raskt og greit. Anbefales på det varmeste!

Mette Snilsberg

Flyttejobb

Flyttet den 29. mai 2017. Det kom to kjempehyggelige unge menn og utførte en utmerket flyttejobb. De sto på og flyttet lasset på en ryddig, proff og forsiktig måte. Ingenting ble skadet. Vil absolutt anbefale andre å bruke dette firmaet!

Usman Naeem

Flytteoppdrag

Riktig valg gjorde en veldig god jobb for oss når vi flyttet fra Frogner til Kværnerlia. Eduardas møtte presis med storbil med løftelem sammen med en sterk flyttemann til. De var begge veldig postive og hyggelige og gjorde en topp jobb raskt og effektivt. I tillegg var de veldig forsiktige med tingene våre f. eks kunstverk som de pakket pent inn og flyttet varsomt. Anbefales på det varmeste.

Thea Huong Do

Flytting av 3-roms leilighet

Fantastisk hyggelig karer, møtte presist, var profesjonelle, og svært effektive. Fikk også en meget konkurransedyktig pris i forhold til konkurrentene. Anbefales på det sterkeste!

Nadine Constant

Flyttetransport, flyttevask og bortkjøring i Oslo

Effektiv og bra flyttearbeid samt utmerket flyttevask! Anbefales.

Tobias Pham

Flytting

Gutta fra Riktig valg var veldig hyggelige, sterke, kjapp på bena og effektive. Ingenting kom til skade mens alt kom til sine nye plasser innen ønskede tidsrammer. Jeg anbefaler de i det sterkeste ????

Levent Ultanur

Flytte

Meget fornøyd med effektivt utført arbeid. Anbefaler firmaet gjerne videre og vil bruke dem igjen ved en senere anledning. Konkurransedyktig pris er også et stort pluss.

Sonia Bhutta

Flyttevask – 62 – Før 16.08.2019

Veldig godt fornøyd! God kommunikasjon i forkant, møtte presist og gjorde en kjempejobb med flyttevask. Ingenting å utsette på jobben verken herfra eller fra ny eier.

Espen Skogen