Flyttevask eller Byggvask

Ring Oss 45800066

Billig Flyttevask Oslo

Når man selger sin bolig kan det være deilig å slippe å vaske hus/leilighet selv. Vi har stor erfaring innen flyttevask, og  vi gir derfor garanti på flyttevask slik at du og megleren blir 100% fornøyd!

Vennligst gi oss beskjed om boligens størrelse i antall kvm, så sender vi dere et skriftlig tilbud på det.

Når man skal flytte er det mye man må tenke på. Man trenger å håndtere selve flyttingen, men i tillegg er det mye annet som skal ordnes i forbindelse med flytteprosessen. Man behøver ikke gjøre alt selv. I stedet kan man benytte seg av flyttevasktjenesten vår. Når du benytter deg av vår flyttevask så vil nedvask av leiligheten eller huset ditt garantert bli utført på en profesjonell og effektiv måte. Tjenesten kan benyttes i forbindelse med flytting, men du kan også velge å benytte deg av våre tjenester for hovedvask eller vask av leilighet. Tjenestene tilpasses dine behov, enten du ønsker privat flyttevask eller flyttevask for bedrift.

Flyttevask for private og bedrifter

Når du skal flytte bedriften din eller du skal flytte privat, så kan det være praktisk å overlate oppgaver du ikke har tid til eller ikke ønsker å utføre til andre. For eksempel kan du sette ut flyttevasken for å få bedre tid til andre oppgaver. Når du benytter oss til flyttevask eller til utvask, så kan du stole på at jobben blir utført i henhold til ønsker og at eier eller ny leietager blir fornøyd med resultatet. Hvis resultatet ikke er i henhold til dine spesifikasjoner, så vil vi følge dette opp slik at du kan overlevere leilighet eller bedriftslokale uten å bekymre deg for denne oppgaven. Vi tilbyr kun vår flyttevask i Oslo/Akershus. Trykk her tilfelle at du ønsker flyttevask i Bergen.

Benytt flyttevask med flytting

Når du flytter er det mye å gjøre i forhold til planlegging, pakking og for å klargjøre leilighet eller bedriftslokale slik at du kan benytte det som du ønsker. Man kan unngå at dette blir en stressende oppgave ved å overlate oppgaver til andre i stedet for å gjøre alle oppgavene selv. Tjenestene vi tilbyr inkluderer det du har behov for. Enten du ønsker å benytte deg av hjelp til selve flyttingen, til pakkingen eller til planlegging av flyttingen, så kan vi hjelpe meg med det du har behov for slik at prosessen gjennomføres raskt og effektivt.

Når du skal benytte deg av våre tjenester vil vi tilpasse tjenestene til dine behov slik at du kan få utført det du ønsker, enten det innebærer at vi utfører hele jobben for deg fra planlegging til gjennomføring av flyttingen og av flyttevask, eller du kan benytte oss til deler av oppgaven hvis du selv ønsker å utføre deler av jobben. For eksempel kan du benytte deg av våre tjenester for bil og sjåfør, eller du kan også bestille bærehjelp hvis du selv ønsker å stå for selve flyttingen. Flyttevasken kan utføres som utvask av leiligheten eller huset du flytter fra, og vi garanterer at de som skal overta leilighet eller hus får det de forventer slik at du kan konsentrere deg om de oppgavene du selv ønsker å stå for. Vi gjør den delen av jobben du ønsker at vi skal gjøre, og når du har bedt oss utføre den, så kan du stole på at den blir gjennomført i henhold til dine spesifikasjoner og at du ikke behøver å forholde deg til den oppgaven før den er fullført.

Flytting i Göteborg (Sverige) ? Trykk her!

Referanser

Flytting sentralt i Oslo

Perfekt gjennomført jobb. Hyggelige gutter og en veldig god pris. Kan også anbefale vaskingen som de tilbyr. Veldig bra vask av leilighet til en god pris.

Ronny D. Sjonbotn

Flytting av hel leilighet til ny leilighet, Oslo

Fantastisk service! To blide karer møtte opp, gjorde en profesjonell og effektiv jobb. Rimelig også! Tok godt vare på alt av flyttelass. Engasjerte i hjelpe til med montering og plassering av møbler ved innflytt. De ble en halvtime forsinket, pga. jobben de gjorde før ble større enn forventet. Men de holdt god kommunikasjon og tilbydde seg å rabattere prisen. Men jeg var så strålende fornøyd at full pris ble betalt. Anbefales!

Jørgen Berntsen

Kaste møbler

Veldig fornøyd. Fulgte tett opp. Var presise og veldig effektive. Var grundige og forsiktige.

Lillian Syversen

Flytte inventar i leilighet til annen leilighet

Strålende fornøyd! Gutta møtte opp til avtalt tid, arbeidet effektivt og med godt humør. Ingen skader på inventaret som ble flyttet. Anbefales ????

Adrian Ekelund

Reativt lett flyttelass onsdag 17. februar

Veldig hyggelige, effektive og løsningsorienterte. Kan trygt anbefale disse videre. Vi ble strålende godt fornøyd. Tok også på seg ekstra oppdrag som å sette opp en sofa, samt tømme søppel.

Marcus Engelberg

Flytting fra Fornebu til Bygdøy

Aldeles strålende gjennomført oppdrag av meget trivelige karer – både på telefon & de som utførte selve oppdraget. Fikk en utfordring med at jeg hadde bestilt feil dato til bortkjøring av et lass i bod (fra annen leverandør) & gutta tok også dette oppdraget på strak arm. Plettfri kommunikasjon, proff gjennomføring & fremfor alt veldig hyggelige karer. Kunne ikke gitt en sterkere anbefaling!

Joachim Knutsen

Flyttebil lørdag 13 august

Utrolig fornøyd med Riktig Valg! Kjempe flinke og hyggelige flyttere som jobbet raskt – og til en veldig god pris. Vil absolutt anbefale disse på det sterkeste!

Anniken Hartmann

Flytting. OSLO – Nordby – Ås – MOSS

Topp utført oppdrag! Presist, oppmøte, varsom og sikker behandling av tingene men likevel raskt utført.Ingen skader på tingene. Blide og hyggelige flyttefolk! Anbefales absolutt!

Bente Irene Ryan

Flyttebyrå – Fra 0660 Oslo til 1187 Oslo – 51-100m² – 15.07.2019

Møtte opp på avtalt tid og var meget effektive. Skrudde fra hverandre møbler ved behov og satte de sammen i ny bolig. De var forsiktige og pakket fornuftig i bilen. Arbeidet ble gjennomført mye raskere enn vi noensinne kunne klart det selv. Ingenting å utsette på dette oppdraget.

Linn Kustås

Flyttetransport fra Oslo til Lørenskog

Vi skulle flytte fra Oslo til Lørenskog fra 68 kvm i 4.etg. Det var ikke heis så alt måtte bæres ned. Selvom det var litt uklarheter rundt bekreftelsen på oppdraget, stilte Riktig Valg AS opp på kort varsel med to hyggelige og serviceinnstilte personer. Disse to mennene var smarte i pakking av bilen, beskyttet møblene godt, hjalp til med demontering av et bord og fylte også opp en Ford Transit. Alt var gjort på 3 1/2 time. Meget godt fornøyd!

Morten Arnestad

Flytte

Veldig flinke, effektive og hyggelige folk. Flyttingen fikk raskt og greit. Anbefales på det varmeste!

Mette Snilsberg

Flyttebyrå Sørum

Veldig godt fornøyd, stilte opp på kort varsel til avtalt tid og pris. Blide, hyggelige og utførte flyttingen på en meget profesjonell måte. Kan trygt anbefales

Rune Bjerke

Flyttevask

To hyggelige karer møter presist begge dager. Flytting i to omganger med delvis mellomlagring. Demonterer og monterer møbler, jobber til alt er ferdig. Ikke noe ødelagt eller skadet. Flyttevask av bolig av to effektive damer- rent og fint, et mindre område på et skap, som var uteglemt, ble vasket umiddelbart da de ble gjort oppmerksom på det. Dette byrået kan absolutt anbefales.

Arnulf Schilvold

Flytting av 3-roms leilighet

Fantastisk hyggelig karer, møtte presist, var profesjonelle, og svært effektive. Fikk også en meget konkurransedyktig pris i forhold til konkurrentene. Anbefales på det sterkeste!

Nadine Constant

Flytteoppdrag

Riktig valg gjorde en veldig god jobb for oss når vi flyttet fra Frogner til Kværnerlia. Eduardas møtte presis med storbil med løftelem sammen med en sterk flyttemann til. De var begge veldig postive og hyggelige og gjorde en topp jobb raskt og effektivt. I tillegg var de veldig forsiktige med tingene våre f. eks kunstverk som de pakket pent inn og flyttet varsomt. Anbefales på det varmeste.

Thea Huong Do