Flyttevask

Ring Oss 45800066

Standard flyttevask omfatter:

  • Rengjøring av alle skap og skuffer (innvendig og utvendig);
  • Grundig rengjøring på bad og kjøkken;
  • Tørr rengjøring av tak, vegger og andre overflater som ikke er vaskbare;
  • Rengjøring av alle lister, karmer og dører;
  • Rengjøring av alle luftventiler, lysbrytere og stikkontakter;
  • Rengjøring av gulv;
  • Vask av sluk;
  • Vask av hvitevarer;
  • Vindusvask (utvendig/innvendig) så lenge utsiden er lett tilgjengelig;

Husk å bestille flyttevask i god tid før overtakelse slik at vi kunne planlegge og sørge for at boligen dinblir ren i tide!

Fyll ut skjema for å få et tilbud på fastpris for Flyttevask eller Byggvask.

4.9
Basert på mer enn 500 referanser

Referanser

Flytting av 3-roms leilighet

Fantastisk hyggelig karer, møtte presist, var profesjonelle, og svært effektive. Fikk også en meget konkurransedyktig pris i forhold til konkurrentene. Anbefales på det sterkeste!

Nadine Constant

Flytte

Meget fornøyd med effektivt utført arbeid. Anbefaler firmaet gjerne videre og vil bruke dem igjen ved en senere anledning. Konkurransedyktig pris er også et stort pluss.

Sonia Bhutta

Flyttevask – ca 130 m2 – 13.06.2019

Veldig fornøyd med hele prosessen. Veldig flinke til å kommunisere. Klart mest seriøse av alle jeg fikk tilbud fra. Vaskingen var veldig bra, og dialogen etter var også god.

Trond Brenna

Flytting. OSLO – Nordby – Ås – MOSS

Topp utført oppdrag! Presist, oppmøte, varsom og sikker behandling av tingene men likevel raskt utført.Ingen skader på tingene. Blide og hyggelige flyttefolk! Anbefales absolutt!

Bente Irene Ryan

Flytting i Oslo

Riktig Valg AS gjorde en meget profesjonell og ryddig jobb. Jeg har allerede anbefalt bedriften til mine venner. Bestilte 2 flyttefolk + bil. De var der før tiden, hadde ingen problemer med å være tunge kasser, møbler m.m. ned fra en fjerdeetasje i en bygår og inn i en ny andre etasje. Vi flyttet ut fra en 65 kvm stor leilighet og jobben, inkludert bæring opp til ny leilighet, var gjort på omlag 2,5 timer.

Morten Dahl

Flyttebyrå

Veldig fornøyd med både flytting og vask utført av Riktig Valg AS. Kan trygt anbefale dem!

Kari Tyssen

Flytte div. innbo fra jar til askim,liten leilighet,19 3

Bilen kom som avtalt, alt blei pakket godt inn og kjørt til den nye adressen utenom en eneste skade. Gutta var super hyggelige, sterke og ansvarsfulle. Anbefales på det varmeste.

Eva Lilienstein

Flyttebyrå

Veldig god service! Da oppdraget jeg beskrev var mer omfattende, stilte de raskt opp med en ekstra mann. Løsningsorienterte og raske!

Erik Skaug

Flytte esker og møbler, 2 roms leilighet.

Helt perfekt! Blide og presise. Gjorde jobben raskt og var forsiktig med alle tingene. Jeg er veldig fornøyd med både prisen og arbeidet. Kjempehyggelige karer som er gode i norsk og veldig serviceinnstilte. Vil absolutt anbefale de og bruke de igjen.

Marte Elden

Transport i Oslo

Flinke, hyggelige og effektive gutter som kom tidsnok, stod på i timesvis, var flinke til å pakke og bære, og – ikke minst – gjennomførte jobben (så vidt jeg har kunnet se) uten en skramme på tingene. Anbefales definitivt.

Anders Nordli

Flytteoppdrag

Riktig valg gjorde en veldig god jobb for oss når vi flyttet fra Frogner til Kværnerlia. Eduardas møtte presis med storbil med løftelem sammen med en sterk flyttemann til. De var begge veldig postive og hyggelige og gjorde en topp jobb raskt og effektivt. I tillegg var de veldig forsiktige med tingene våre f. eks kunstverk som de pakket pent inn og flyttet varsomt. Anbefales på det varmeste.

Thea Huong Do

Kjøre avfall på gjennbruksstasjon

Veldig bra utført. Hyggelig og høflige!

Kristian B. Hansen

Flyttebil lørdag 13 august

Utrolig fornøyd med Riktig Valg! Kjempe flinke og hyggelige flyttere som jobbet raskt – og til en veldig god pris. Vil absolutt anbefale disse på det sterkeste!

Anniken Hartmann

Flyttetransport, flyttevask og bortkjøring i Oslo

Effektiv og bra flyttearbeid samt utmerket flyttevask! Anbefales.

Tobias Pham

Trenger transport i oslo

De kom til avtalt tid, og gjorde jobben helt tilfredsstillende. Jobbet raskt og effektivt og ingen ting ble skadet etter to runder med transport. Anbefales!

Nanne Heggelund

Flyttevask I Oslo og Akershus område

Da kan det være hensiktsmessig å overlate flyttevask til profesjonelle. Vi gir deg en garanti slik at du skal slippe å bekymre deg for om vasken av huset eller leiligheten skal bli godkjent av ny eier eller av utleier. Om de har noe å utsette på jobben vil vi sørge for at dette blir rettet opp slik at du kan konsentrere deg om eventuell utpakking og andre oppgaver i ditt nye hjem. Man ønsker ikke å måtte bekymre seg for hjemmet man avleverer, men ønsker at dette kan gjennomføres knirkefritt og i henhold til en kvalitet man selv kan gå god for. Når denne jobben er profesjonelt utført av oss kan vi garantere at dette er en oppgave du kan stole på at vi gjennomfører.

Vi er opptatt av å være en godt eksempel i renholdsbransjen og våre ansatte har mer enn minstelønn etter tariff. Vi har gode skussmål fra Arbeidstilsynet. Vi mener at fornøyde ansatte gir bedre utført arbeid som igjen kommer deg som kunde til gode.