Pakketips for flytting

Ring Oss 45800066

Pakketips fra Riktig Valg Flyttebyrå

Hva du bør tenke på før flytting – praktiske tips om pakking med mer!

Ønsker du å få et skriftlig tilbud? Klikk her!
  • Bruk stødige og gode flytteesker. Disse kan kjøpes på Binders, Biltema, IKEA, Europris eller lignende. Du kan også bestille en full flyttepakke hos Cityselfstorage.no.
  • Klær, sengetøy, puter og andre myke gjenstander kan pakkes i store søppelsekker.
  • Har du klær som må henge; snu en søppelsekk opp ned, klipp hull til kleshengerne og tre dem gjennom. Tape sekken nederst.
  • Begynn pakkingen i god tid, gjerne 2-3 uker før flyttedato.
  • Ingen esker bør veie mer enn 30 kg. Fordel heller vekten av bøker o.l. på flere pappesker. Dette er for å spare ryggen for belastning, samt være sikker på at flyttekassen ikke ryker i bunn pga overvekt. Esker som har mye mellomrom mellom gjenstandene, bør fylles med papir for å bedre stabiliteten. Dette bidrar til mindre slitasjeskader under selve transporten.
  • Legg de tyngste gjenstandene i bunnen på esken, de letteste øverst.
  • Fyll alle tomrom med papir, og pakk kompakte esker. Merk esker som inneholder glass og lignende.
  • Pakk matvarer og flytende ting for seg, flasker tapes for å unngå lekkasjer.
  • Malerier og bilder pakkes i bobleplast. Bruke tape til å holde bobleplasten på plass, samt gjerne til å forsterke hjørnene.
  • Beskytt planter mot støt og kulde, gjerne med avispapir, papp eller silkepapir. Planter er generelt lite glad i flytting, så det er viktig at du tar godt vare på dem.
  • Pendler og lodd fra gulvur pakkes separat.
    Produkter merket «giftig» eller eksplosive stoffer kan ikke fraktes i flyttebilen.
  • Plenklipper/snøfreser/moped må tømmes for bensin, og luftes i god tid før den lastes på flyttebilen.
  • Oppvaskmaskin må frakoples og slange tømmes i god tid før flytting, slik at lekkasje unngås. Husk også å tømme tørketrommel for vann.
  • Glass og porselen pakkes i hvitt silkepapir. Unngå å pakke i papir som avgir trykksverte!
  • Pakk lagvis med stående tallerkener i bunn, og lag på lag med servise og glass i toppen.
  • Tøm alle skap – de bør transporteres tomme! Selv låste dører kan gå opp under transport.
  • Alle skap som skal fraktes må tømmes før frakt. Sørg også for at skuffer og skapdører er sikret med trå, tape eller lignende før dette bæres inn i en flyttebil. Ta ut alle løse hyller i skap.
  • Merk eskene med innhold/hvilket rom de skal til, så går utpakkingen lettere!

Hvordan velge et seriøst flyttebyrå? Ta gjerne en titt i artikkelen på forbrukertorget.no for å lese litt mer om å velge et riktig flyttebyrå til jobben din.

Referanser

Flytte leilighet 56 kvadrat rodeløkka til blommenholm

Utrolig fornøyd med jobben til Riktig Valg! Flyttet fra leilighet på rodeløkka til hus på Blommenholm, hadde først en befaring i leiligheten og fikk fastpris. På selve dagen kom to hyggelige karer til avtalt tidspunkt, de bar alt veldig forsiktig og pakket inn alle møbler i tepper og pledd. Ni timer og to billass etterpå var flyttelasset i hus. Rett og slett en utrolig ryddig og profesjonelt utført jobb! Anbefales!

Anniken Marika Esbensen

Flytte esker og møbler, 2 roms leilighet.

Helt perfekt! Blide og presise. Gjorde jobben raskt og var forsiktig med alle tingene. Jeg er veldig fornøyd med både prisen og arbeidet. Kjempehyggelige karer som er gode i norsk og veldig serviceinnstilte. Vil absolutt anbefale de og bruke de igjen.

Marte Elden

Flytte sentralt i Oslo

Fantastisk utført jobb. Veldig effektive, høflige og profesjonelle til en god pris. Vi anbefaler disse på det sterkeste og kommer absolutt til å benytte de igjen selv! Tommel opp!:)

Kristian

Transport i Oslo

Flinke, hyggelige og effektive gutter som kom tidsnok, stod på i timesvis, var flinke til å pakke og bære, og – ikke minst – gjennomførte jobben (så vidt jeg har kunnet se) uten en skramme på tingene. Anbefales definitivt.

Anders Nordli

Flytte leilighet Torshov til hus Risløkka

God og forsiktig flytting. Kom i rett tid, og leverte en utmerket flyttetjeneste. Bestilte også flyttevask her, og den var også utført svært godt. Fikk fastpris, og de leverte varene.

Magne Løksa

Flyttevask – 62 – Før 16.08.2019

Veldig godt fornøyd! God kommunikasjon i forkant, møtte presist og gjorde en kjempejobb med flyttevask. Ingenting å utsette på jobben verken herfra eller fra ny eier.

Espen Skogen

Flytting av 10 m3 fra Oslo sentrum (Møllergata) til Nordbygrenda, Fjellhamar (Lørenskog)

Helt fantastisk service! De kom til tiden de skulle, jobbet godt og effektivt, var blide og hyggelige hele dagen. Neste dag fant vi ut av vi hadde glemt noe, og da stilte de opp og hjalp oss med det siste også. De er virkelig profesjonelle! Anbefales! Stein A. Solgård

Stein A. Solgård

Flyttevask

To hyggelige karer møter presist begge dager. Flytting i to omganger med delvis mellomlagring. Demonterer og monterer møbler, jobber til alt er ferdig. Ikke noe ødelagt eller skadet. Flyttevask av bolig av to effektive damer- rent og fint, et mindre område på et skap, som var uteglemt, ble vasket umiddelbart da de ble gjort oppmerksom på det. Dette byrået kan absolutt anbefales.

Arnulf Schilvold

Flyttetransport, flyttevask og bortkjøring i Oslo

Effektiv og bra flyttearbeid samt utmerket flyttevask! Anbefales.

Tobias Pham

Flyttebyrå

Veldig fornøyd med både flytting og vask utført av Riktig Valg AS. Kan trygt anbefale dem!

Kari Tyssen

Flyttehjelp 26 5 eller 27 5

Har ikke annet enn lovord. Jobbet effektivt og med godt humør. Kan anbefale på det varmeste.

Rasmus selseth

Flyttebyrå – Fra 0660 Oslo til 1187 Oslo – 51-100m² – 15.07.2019

Møtte opp på avtalt tid og var meget effektive. Skrudde fra hverandre møbler ved behov og satte de sammen i ny bolig. De var forsiktige og pakket fornuftig i bilen. Arbeidet ble gjennomført mye raskere enn vi noensinne kunne klart det selv. Ingenting å utsette på dette oppdraget.

Linn Kustås

Flytting fra Vakås i Asker til Reistad i Lier

Gutta var punktlige, effektive og bevarte godt humør gjennom alle de 12 timene oppdraget tok. De var forsiktige og alt kom skadefritt fram. Kan anbefales – vi vil gjerne benytte dem ved en senere anledning. Kerstin

Kerstin Aulund

Flytte

Meget fornøyd med effektivt utført arbeid. Anbefaler firmaet gjerne videre og vil bruke dem igjen ved en senere anledning. Konkurransedyktig pris er også et stort pluss.

Sonia Bhutta

Flytting av hel leilighet til ny leilighet, Oslo

Fantastisk service! To blide karer møtte opp, gjorde en profesjonell og effektiv jobb. Rimelig også! Tok godt vare på alt av flyttelass. Engasjerte i hjelpe til med montering og plassering av møbler ved innflytt. De ble en halvtime forsinket, pga. jobben de gjorde før ble større enn forventet. Men de holdt god kommunikasjon og tilbydde seg å rabattere prisen. Men jeg var så strålende fornøyd at full pris ble betalt. Anbefales!

Jørgen Berntsen