Våre tjenester
Ring Oss 45800066

Vi utfører alle flytteoppdrag i Norge, Sverige og Danmark.

Privat flytting:

Skal du flytte? Vårt flyttebyrå kan bistå med alt innen flyttetjenester, enten du bare ønsker kun transport eller hjelp med alt fra pakking og vasking. Våre flyttebiler og profesjonelle fagfolk står klare til å transportere ditt flyttelass.

  • Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler;
  • Vi har flyttetepper i bilen der det må beskyttes litt ekstra;
  • Traller som gjør jobben lettere og raskere;
  • Verktøy for å demontere/montere møbler hvis det trengs;
  • Mye erfaring innen flytting og transport.

Se på side “Priser” for å få prisliste og kontakt gjerne oss for mer detaljer!

Bedrift Flytting:

Med mange ansatte trengs det en god planlegging og oversikt for at det skal bli en effektiv og et ryddig flytteoppdrag. God planlegging og befaring i god tid kan spare bedriften store beløp! Vi kan flytte deres bedriften, estimere eksakt tidsforbruk for flytting og garantere kvalitet.

Vennligst ta kontakt for råd og veiledning med oss på mailen først slik at alle detaljer kommer til forståelse.

Borktjøring / rydding / henting av dødsbo:

Vi er også behjelpelig med opprydding og bortkjøring av dødsbo. Vi kjører bort ditt skrot fra loft og kjeller, avfall fra hage og ellers alt du måtte ha behov for å kvitte deg med. Bare ta kontakt med oss og oppgi detaljer om oppdraget, så sender vi et skriftlig tilbud til dere med en fast pris for hele jobben. Vi kan ogsø møtes for en gratis befaring i Oslo og Akershus område for å se på jobben.

Flyttevask eller hovedrengjøring:

Når man selger sin bolig kan det være deilig å slippe å vaske hus/leilighet selv. Vi har stor erfaring innen flyttevask og derfor vi gir garanti på flyttevask slik at du og megleren blir 100% fornøyd! Vennligst gi oss beskjed om boligens størrelse i antall kvm så sender vi dere et skriftlig tilbud på det.

Pakking/utpakking:

Enten du ønsker full pakking eller kun trenger hjelp med deler av godset, står vi klare til å hjelpe deg! Vi selger også emballasje til pakking. Ta kontakt og få et pakketilbud!

Trenger du en flyttebil i oslo , akershus eller andre områder? Kontakt oss og du skal få et skriftlig tilbud på din flytting fra oss med alle detaljer hva som inngår i prisen!

Referanser

Flytting

Super fornøyd med flyttehjelpen fra Riktig valg AS. Ble møtt av 2 hyggelig og blide menn som gjorde jobben raskt, effektivt og forsiktig. Anbefales virkelig videre!!

Jeanette Follestad, 21. august 2016

Flyttebil lørdag 13 august

Utrolig fornøyd med Riktig Valg! Kjempe flinke og hyggelige flyttere som jobbet raskt – og til en veldig god pris. Vil absolutt anbefale disse på det sterkeste!

Anniken Hartmann, 21. august 2016

Flytting innenfor Nordstrand bydel

Vi er svært fornøyde med jobben som ble utført av Riktig Valg AS. Guttene som utførte jobben møtte presis, og gjorde en kjempeinnsats i løpet av dagen. Betalingen var helt i overenstemmelse med det tilbudet vi mottok. Kan trygt anbefale dette selskapet!

Knut Eivind L Dalseng, 27. desember 2016

Flyttebyrå

Veldig fornøyd med både flytting og vask utført av Riktig Valg AS. Kan trygt anbefale dem!

Kari Tyssen, 27. desember 2016

Flyttehjelp 26 5 eller 27 5.

Har ikke annet enn lovord. Jobbet effektivt og med godt humør. Kan anbefale på det varmeste.

Rasmus selseth, 26. juli 2016

Flytte fra Maura(Nannestad) til Manglerud 25. Juli

2 mann kom til avtalt tid og flyttet ut møblene mine raskt og effektivt. Bærte møblene på plass i ny leilighet like raskt. Blide og hyggelige, anbefales! Ville brukt de igjen. Riktig Valg tok også nedvask av leilighet, det ble rent og pent!

Ann Kristin Nilsen, 21. august 2016