Våre tjenester
Ring Oss 45800066

Vi utfører alle flytteoppdrag i Norge, Sverige og Danmark.

Privat flytting:

Skal du flytte? Vårt flyttebyrå kan bistå med alt innen flyttetjenester, enten du bare ønsker kun transport eller hjelp med alt fra pakking og vasking. Våre flyttebiler og profesjonelle fagfolk står klare til å transportere ditt flyttelass.

  • Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler;
  • Vi har flyttetepper i bilen der det må beskyttes litt ekstra;
  • Traller som gjør jobben lettere og raskere;
  • Verktøy for å demontere/montere møbler hvis det trengs;
  • Mye erfaring innen flytting og transport.

Se på side “Priser” for å få prisliste og kontakt gjerne oss for mer detaljer!

Bedrift Flytting:

Med mange ansatte trengs det en god planlegging og oversikt for at det skal bli en effektiv og et ryddig flytteoppdrag. God planlegging og befaring i god tid kan spare bedriften store beløp! Vi kan flytte deres bedriften, estimere eksakt tidsforbruk for flytting og garantere kvalitet.

Vennligst ta kontakt for råd og veiledning med oss på mailen først slik at alle detaljer kommer til forståelse.

Borktjøring / rydding / henting av dødsbo:

Vi er også behjelpelig med opprydding og bortkjøring av dødsbo. Vi kjører bort ditt skrot fra loft og kjeller, avfall fra hage og ellers alt du måtte ha behov for å kvitte deg med. Bare ta kontakt med oss og oppgi detaljer om oppdraget, så sender vi et skriftlig tilbud til dere med en fast pris for hele jobben. Vi kan ogsø møtes for en gratis befaring i Oslo og Akershus område for å se på jobben.

Flyttevask eller hovedrengjøring:

Når man selger sin bolig kan det være deilig å slippe å vaske hus/leilighet selv. Vi har stor erfaring innen flyttevask og derfor vi gir garanti på flyttevask slik at du og megleren blir 100% fornøyd! Vennligst gi oss beskjed om boligens størrelse i antall kvm så sender vi dere et skriftlig tilbud på det.

Pakking/utpakking:

Enten du ønsker full pakking eller kun trenger hjelp med deler av godset, står vi klare til å hjelpe deg! Vi selger også emballasje til pakking. Ta kontakt og få et pakketilbud!

Trenger du en flyttebil i oslo , akershus eller andre områder? Kontakt oss og du skal få et skriftlig tilbud på din flytting fra oss med alle detaljer hva som inngår i prisen!

Referanser

Flytting fra Vakås i Asker til Reistad i Lier

Gutta var punktlige, effektive og bevarte godt humør gjennom alle de 12 timene oppdraget tok. De var forsiktige og alt kom skadefritt fram. Kan anbefales – vi vil gjerne benytte dem ved en senere anledning. Kerstin

Kerstin Aulund, 21. august 2016

Flytting av 10 m3 fra Oslo sentrum (Møllergata) til Nordbygrenda, Fjellhamar (Lørenskog)

Helt fantastisk service! De kom til tiden de skulle, jobbet godt og effektivt, var blide og hyggelige hele dagen. Neste dag fant vi ut av vi hadde glemt noe, og da stilte de opp og hjalp oss med det siste også. De er virkelig profesjonelle! Anbefales! Stein A. Solgård

Stein A. Solgård, 21. august 2016

Flytting. OSLO - Nordby - Ås - MOSS

Topp utført oppdrag! Presist, oppmøte, varsom og sikker behandling av tingene men likevel raskt utført.Ingen skader på tingene. Blide og hyggelige flyttefolk! Anbefales absolutt!

Bente Irene Ryan, 27. desember 2016

Flyttebil lørdag 13 august

Utrolig fornøyd med Riktig Valg! Kjempe flinke og hyggelige flyttere som jobbet raskt – og til en veldig god pris. Vil absolutt anbefale disse på det sterkeste!

Anniken Hartmann, 21. august 2016

Flytte ut av kontor

De kom når de skulle (ringte dagen før og bekreftet at avtalen var riktig forstått) og tok det sporty at et annet firma flyttet samtidig med oss, selv om dette skapte litt forsinkelse med heiser og slikt. De holdt på til de var ferdige og faktura var ok.

Eigil Olsen, 21. august 2016

Trenger transport i oslo

De kom til avtalt tid, og gjorde jobben helt tilfredsstillende. Jobbet raskt og effektivt og ingen ting ble skadet etter to runder med transport. Anbefales!

 

Nanne Heggelund, 26. juli 2016