Referanser

Ring Oss 45800066
 • Flyttebyrå

  Veldig fornøyd med både flytting og vask utført av Riktig Valg AS. Kan trygt anbefale dem!

  Kari Tyssen, 27. desember 2016
 • Flytting. OSLO - Nordby - Ås - MOSS

  Topp utført oppdrag! Presist, oppmøte, varsom og sikker behandling av tingene men likevel raskt utført.Ingen skader på tingene. Blide og hyggelige flyttefolk! Anbefales absolutt!

  Bente Irene Ryan, 27. desember 2016
 • Transport i Oslo

  Flinke, hyggelige og effektive gutter som kom tidsnok, stod på i timesvis, var flinke til å pakke og bære, og – ikke minst – gjennomførte jobben (så vidt jeg har kunnet se) uten en skramme på tingene. Anbefales definitivt.

  Anders Nordli, 27. desember 2016
 • Flytte leilighet 56 kvadrat rodeløkka til blommenholm

  Utrolig fornøyd med jobben til Riktig Valg! Flyttet fra leilighet på rodeløkka til hus på Blommenholm, hadde først en befaring i leiligheten og fikk fastpris. På selve dagen kom to hyggelige karer til avtalt tidspunkt, de bar alt veldig forsiktig og pakket inn alle møbler i tepper og pledd. Ni timer og to billass etterpå var flyttelasset i hus. Rett og slett en utrolig ryddig og profesjonelt utført jobb! Anbefales!

  Anniken Marika Esbensen, 27. desember 2016
 • Flytting innenfor Nordstrand bydel

  Vi er svært fornøyde med jobben som ble utført av Riktig Valg AS. Guttene som utførte jobben møtte presis, og gjorde en kjempeinnsats i løpet av dagen. Betalingen var helt i overenstemmelse med det tilbudet vi mottok. Kan trygt anbefale dette selskapet!

  Knut Eivind L Dalseng, 27. desember 2016
 • Flytting på timebasis i Oslo

  De gjorde en veldig god jobb! Litt forsinket, men sa fra på forhånd. Selv om det er avtalt betaling på timebasis, jobbet de hardt og effektivt. Veldig fornøyd!

  Cong Zhao, 21. august 2016
 • Flytte sentralt i Oslo

  Fantastisk utført jobb. Veldig effektive, høflige og profesjonelle til en god pris. Vi anbefaler disse på det sterkeste og kommer absolutt til å benytte de igjen selv! Tommel opp!:)

  Kristian, 21. august 2016
 • Reativt lett flyttelass onsdag 17. februar

  Veldig hyggelige, effektive og løsningsorienterte. Kan trygt anbefale disse videre. Vi ble strålende godt fornøyd. Tok også på seg ekstra oppdrag som å sette opp en sofa, samt tømme søppel.

  Marcus Engelberg,, 21. august 2016
 • Flytting fra Vakås i Asker til Reistad i Lier

  Gutta var punktlige, effektive og bevarte godt humør gjennom alle de 12 timene oppdraget tok. De var forsiktige og alt kom skadefritt fram. Kan anbefales – vi vil gjerne benytte dem ved en senere anledning. Kerstin

  Kerstin Aulund, 21. august 2016